New Delhi: Sierra Living is een bedrijf dat met zijn creatieve aantrekkingskracht en veerkracht op de meubelexportmarkt is doorgedrongen. De Sunday Guardian sprak met de directeur van het bedrijf, Kuldeep Nathawat, om te onderzoeken wat zijn filosofie is geweest om het bedrijf niet alleen drijvend, maar ook winstgevend te houden in een tijd waarin de meeste bedrijven het moeilijk hebben. Uittreksel:
Q: vertel ons over uw bedrijf. Hoe ben je begonnen?
A: wij exporteren hoogwaardig handgemaakt houten en ijzeren meubilair naar de Verenigde Staten en Canada. Ons doel is om premium meubels te leveren tegen een betaalbare prijs. Onze meubels zijn afkomstig van ambachtslieden in India en Indonesië. We zijn in eerste instantie begonnen als een klein bedrijf Uit Jaipur dat meubels verkoopt via eBay. Met wat trial and error hebben we onze supply chain geperfectioneerd en ons verpakkingsproces aangescherpt om ons meubilair in onberispelijke staat aan onze klanten te leveren. Nadat we ons hebben gevestigd op eBay, hebben we onze markt uitgebreid met andere e-commerce kanalen, met de meerderheid van de verkoop komt via onze eigen portal www.SierraLivingConcepts.com.
V: voor wat voor uitdagingen stond U aanvankelijk?
A: onze grootste uitdaging is het leveren van ons product op een veilige en tijdige manier. Het product moet meerdere keren worden geladen en gelost en daardoor is er een grote kans dat het meubilair onderweg beschadigd raakt. Dit was moeilijk voor onze klanten en de ambachtslieden vanwege de hoeveelheid tijd die het kost om een meubel te bouwen. Om dit te overwinnen, bestudeerden we elk onderdeel van het logistieke proces en bestudeerden we meubels die onderweg beschadigd waren. We veranderden ons verpakkingsproces om te weerspiegelen wat we hadden geleerd om de incidentie van beschadigde producten te verminderen. Bovendien, gezien het feit dat er geen manier om de lange gebouw en overzeese levering proces te omzeilen was, besloten we om het hele proces zo transparant voor de consument te houden door het verstrekken van real-time updates met foto ‘ s en GPS-locaties van alle.
Vraag: Hoe ziet de wereld uw ontwerpen en kwaliteit?
A: onze klanten zijn erg blij met onze producten en reageren op het vakmanschap. De producten worden aangepast aan elke behoefte van de klant en we gaan verder dan om de grootste tevredenheid van de klant te garanderen.
Vraag: Hoe helpt uw bedrijf de oorzaak van Make in India?
A: ons hoofdkantoor is in Jodhpur, India, en is meer dan een 100 plus sterk. We hebben ambachtslieden, meubelontwerpers, webdesigners, IT-technici en een marketingteam in dienst. Wij ondersteunen onze ambachtslieden door het onderwijs van hun kinderen te financieren. Tijdens de pandemie betaalden we pre-pandemische salarissen aan onze medewerkers in India om de robuuste aanwezigheid in India te behouden en onze medewerkers te ondersteunen.
V: vertel ons over uw toekomstplannen.
A: introductie van nieuwe ontwerpen en uitbreiding naar andere landen. We zijn al begonnen met onze activiteiten in Indonesië.
V: heeft de pandemie problemen opgeleverd?
A: onze verkoop ging omhoog, maar zeevracht (containerkosten) schoot omhoog als iets—verhoogd met zes tot zeven keer en dan is er ook geen garantie voor de beschikbaarheid van containers. Het heeft negatieve gevolgen gehad voor de gehele exportactiviteiten.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *