Er wordt aangenomen dat je tien keer over elke tatoeage moet nadenken, omdat het verminderen ervan geen gemakkelijke en zeer traumatische bezigheid is. Maar veel sterren geven helemaal niet om het vooruitzicht op het krijgen van een lelijk litteken en ze verwijderen of veranderen moedig tatoeages die niet langer dezelfde betekenis voor hen dragen. We zullen praten over de sterren die gemakkelijk over een tatoeage worden beslist zonder na te denken over hun duurzaamheid.

Kelly Osbourne

De dochter van de grote en verschrikkelijke Ozzy Osbourne, net als haar vader, is niet bang voor experimenten, noch in creativiteit, noch in het echte leven. Dus, op het lichaam van het meisje kun je een groot aantal tatoeages tellen, die elk een speciale waarde hebben voor de zanger. En toch waren er momenten in het leven van de kunstenaar dat ze spijt moest krijgen van het werk van de meester. We hebben het over een synthesizer die de ster bijna de hele arm heeft gevuld! Kelly gaf toe dat ze geschokt was toen ze besefte wat ze had gedaan, maar nu het meisje zelfs in geslaagd om te wennen aan het idee dat deze tekening bleef bij haar voor vele jaren. Trouwens, deze tatoeage lijkt ons niet zo erg.

Angelina Jolie

De actrice is beroemd om haar explosieve karakter, en is gewend om te doen wat ze wil. Dus de ster maakt tatoeages en geeft toe aan een impuls. Er was eens een meisje die een tatoeage maakte, opgedragen aan haar man Billy Bob Thornton. De kunstenaar probeerde de inscriptie met de naam van haar man bij elke gelegenheid te demonstreren, en de tatoeage was echt goed gedaan. Echter, de relatie van de sterren na enige tijd gaf een barst, het huwelijk brak, maar de tatoeage bleef. De ster was niet van plan om de inscriptie te verlaten, en daarom besloot om de tatoeage opnieuw. Nu is er een nieuw beeld op dezelfde plaats – Jolie wijdde een nieuwe tatoeage aan haar kinderen.

Johnny Depp

De acteur is een grote fan van kunst in elk van zijn manifestaties en beschouwt tatoeages als zoiets als vermeldingen in een persoonlijk dagboek. Er zijn meer dan 40 tatoeages op zijn lichaam, het lijkt erop dat hij niet gaat stoppen. Depp heeft de tatoeage meerdere keren opnieuw gedaan. Een van de tatoeages is de beroemde inscriptie Wino Forever, die vroeger Winona Forever was en was opgedragen aan zijn ex-vriendin Winona Ryder. Een andere gecorrigeerde tatoeage was het beeld van zijn ex-vrouw Amber Heard. De acteur besloot het beeld van gehoord niet te verminderen, maar onderbrak hem met een nieuwe.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *