New Delhi: Ayurvedische huidverzorging is geen terugval naar vervlogen tijden, maar een comeback om moderne problemen op te lossen. Amritha Gaddam, CEO en oprichter, The Tribe Concepts, opende over haar ondernemersreis, uitdagingen en schoonheidstips en-trucs. Uittreksel:
V: deel een glimp van uw reis als ondernemer? Wat was de belangrijkste invloed achter het starten van de Tribe Concepten? Waar kwam uw interesse in natuurlijke producten vandaan?
A: Ik ben opgegroeid in de stad Rajahmundry in de kust van Andhra Pradesh. De gezonde gewoontes van een kleine stad werden in me opgenomen sinds mijn kindertijd. Toen ik 18 was, verhuisde ik naar Hyderabad voor Hoger Onderwijs. Toen ging het mis. Constante experimenten met chemische peeling, haarbehandelingen en chemische shampoos namen een enorme tol op mijn huid, haar, en nog belangrijker mijn gezondheid. Toen ik mijn situatie met mijn moeder besprak, vertelde ze me één ding dat nog steeds in mijn oren rinkelt, zelfs vandaag. Ze zei dat alles goed was tot ik bij haar was. Ik ben opgegroeid met natuurlijke producten en ayurvedische remedies thuis. Toen ik mijn moeder vroeg om die exotische natuurlijke Ayurvedische formuleringen naar mij te sturen, was ik verbaasd om te zien hoe mijn huid en haar beter begonnen te worden. Dit is precies de kans die ik had voorzien. Ik besloot toen dat ik deze echte natuurlijke producten beschikbaar moest maken voor iedereen die lijdt zoals ik. The Tribe Concepts is een volledig natuurlijk huidverzorgingsmerk dat u terug naar uw wortels brengt door producten te leveren die volledig natuurlijke alternatieven zijn voor de dagelijkse huid-en haarverzorging in de zuiverste natuurlijke poeder-of olievormen zonder toegevoegde chemicaliën, conserveringsmiddelen of kleuren.
V: vertel ons over een aantal van de grootste uitdagingen waar je voor stond als het gaat om het brengen van een schoon schoonheidsmerk in de industrie en het bouwen te midden van de pandemie?
A: als ondernemer, vooral in de hele ruimte van duurzaamheid, is alles wat we willen doen zeker een uitdaging. Alles met natuurlijk en duurzaam zijn is moeilijk, van het samenstellen van de producten tot het verpakken ervan. Markten draaien op Vraag en aanbod. Wanneer de wereld draait op gemak met single-use plastic en conserveermiddel geladen huidverzorging leidt het spel, is het zeker moeilijk voor iedereen die wordt geleverd met een uit de doos eis zoals een stalen blik, glazen flessen of geen conserveermiddel ingrediënten recht van het verkrijgen van deze tot het opslaan van deze, het komt met zijn eigen uitdagingen.
V: welke kwaliteiten of ingrediënten heeft u prioriteit in de Tribe Concepts producten?
A: Kwaliteit is onze hoogste prioriteit. Ingrediënten zijn cruciaal voor ons als al onze producten zijn ingrediënten in hun poeder of olie vorm en niets anders wordt toegevoegd. We halen ze uit de juiste regio ‘ s en zorgen voor kwaliteit boven kwantiteit.
V: Wat zijn uw gedachten over de momenteel evoluerende natuurlijke en duurzame schoonheidstrend in India en wat voedt deze?
A: Het is het seizoen van back to roots. Ayurvedische huidverzorging is niet alleen een terugval naar vervlogen tijden, maar een comeback om moderne problemen op te lossen en het is hier om te blijven. De urban tribe had het grootste deel van het decennium doorgebracht met het experimenteren met chemische schillen, chemische geladen shampoos en reinigingsmiddelen die weinig resultaten opleverden–ze kijken nu terug naar wat ze achterlieten– de geheime recepten van leeftijden die generatie na generatie worden doorgegeven voor één doel en slechts één doel–het oplossen van huid-en haarproblemen.
Met de toenemende milieukwesties, de meerderheid van de millennials vandaag zijn bewust en klaar om te kiezen voor duurzame keuzes in hun levensstijl die opnieuw is een belangrijke trend oppakken alles voor goed en hier om te blijven voor jaren.
V: kunt u ons laten in op uw favoriete schoonheid tips en trucs?
A: Dit zijn enkele van de schoonheidstips en trucs die ik liever heb:
* De huid schoon en fris houden. Vochtigheid trekt veel vuil aan en dit roept veel bacteriële infecties op de huid op. Om dit weg te houden, reinig de huid minstens twee keer per dag bij voorkeur met natuurlijke reinigingsmiddelen op poederbasis.
* Exfoliërende huid ten minste een of twee keer per week. Dit geldt zowel voor de gezichtshuid als voor het lichaam. Exfoliatie verwijderde dode huid en opbouw op de huid en houdt de huid gezond en fris.
* Hydrateren met goede voedende lotions bij voorkeur lichte oliën is ook een uitstekende manier om de huid te verzorgen.
* Het hebben van een voldoende hoeveelheid water. Het drinken van minstens drie tot vier liter water per dag is uiterst essentieel voor de gezondheid van de huid.
* Voeding van binnenuit is even belangrijk voor de gezondheid van de huid. Voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine C helpen de huid van binnenuit te voeden.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *