New Delhi: Kiehl ‘ s werd opgericht als een oude wereld apotheek in New York East Village buurt. De unieke, uitgebreide achtergrond vertegenwoordigt een mix van cosmetische, farmaceutische, kruiden en medicinale kennis ontwikkeld en gevorderd door de generaties. Santosh Kumar, DGM, Kiehl ‘ s India, ging in deze Q&A.-fragmenten dieper in op verschillende aspecten.:
V: gelieve nader in te gaan op de Kiehl ‘ sxcry samenwerking.
A: Kiehl ‘ s heeft een lange geschiedenis van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen in het welzijn van de lokale gemeenschappen. Sinds de oprichting in India, Kiehl ‘ s heeft de handen ineen geslagen met organisaties doen groot werk ten behoeve van de gemeenschap. Deze associatie met CRY is ongelooflijk en belangrijk. Kiehl ‘ s nam verantwoordelijkheid en werkte samen met CRY (Child Rights & You) om een verschil te maken. CRY heeft een overbruggingscursus gecreëerd waarin kinderen in kansarme gemeenschappen in de rangen VI tot en met XII weer in contact kunnen komen met het onderwijs en de aanmoediging krijgen die ze nodig hebben om terug te keren naar school. Kinderen krijgen hulp zodat ze kunnen omgaan met hun academici en blijven school, het verlagen van de percentages van uitval, kinderarbeid, en kinderhuwelijken. Digitale tablets worden gebruikt om het programma uit te voeren, die worden gedistribueerd aan bevoegde docenten. Deze studiesessies, die worden bijgewoond door groepen kinderen uit dezelfde of omliggende dorpen, zijn bedoeld om jongeren de kennis en vaardigheden te bieden die ze nodig hebben om te slagen. Door geld in te zamelen voor deze brug cursus, hopen we #MakeLifeBrighterWithKiehl ‘ s.
V: Hoe richt het merk zich met deze samenwerking op de omnichannel experience voor consumenten?
A: In de huidige tijd is alles digitaal en nieuwe technologische ontwikkelingen zijn altijd in opkomst. Hoewel dit een beetje uitdagend kan zijn, is het essentieel voor merken om gelijke tred te houden met de updates en hun aanwezigheid in elk aspect vast te stellen. Kiehl ‘ s India heeft en blijft benadrukken omnichannel ervaring die het biedt aan haar consumenten. De manier waarop we dat hebben aangepast aan deze samenwerking is door het gebruik van een QR-code om de fundraiser uit te voeren. Ongeacht de middelen die een klant gebruikt om te winkelen-in de winkel, online, Whatsapp winkelen etc.- ze worden voorzien van onze Kiehl ‘ s X Cry Thank You Note die wordt geleverd met een unieke QR-code op de achterkant. Dit is direct gekoppeld aan de fondsenwervingswebsite waar ze een donatie van hun keuze kunnen doen. We realiseren ons dat we onze consumenten op verschillende manieren bereiken en dus digitaliseren we dit aspect stelt ons in staat om hen te voorzien van een gemakkelijke en efficiënte manier om te doneren aan dit ongelooflijke doel en initiatief.
V: leg het virtuele overlegproces van Kiehl uit.
A: We realiseren ons dat huidverzorgingskwesties niet één maat voor iedereen zijn. Er zijn verschillende behandelingen en remedies die nodig zijn voor onze individuele huid en blindelings naar binnen gaan kan soms meer kwaad dan goed doen. Daarom bieden wij gratis virtueel advies aan onze klanten. Tijdens de pandemie lanceerde Kiehl ‘ s eerste digitale huidverzorgingsconsult in Azië. Onze resident skincare experts zijn ongelooflijk goed thuis in het veld en bieden skincare consultatie, gifting consultatie, nazorg diensten en nog veel meer. De sessie is 30 minuten lang, uiterst informatief en probleemloos vanaf het begin.
V: welke innovaties staan er in de pijplijn voor Kiehl ‘ s India?
A: Kiehl ‘ s, als merk, streeft ernaar om het spel voor te blijven en nieuwere en betere dingen naar de massa te brengen. Een van de meest opwindende dingen in de pijplijn op dit moment is onze gloednieuwe HSA tool. Onze gezonde Huidfilosofie is altijd de basis geweest voor hoe we klanten informeren over de zorg voor hun huid en de voordelen. De nieuwe Healthy Skin Assessment (HSA) Tool met een aangepaste app is onze manier om een revolutie op dit gebied. Kiehl ‘ s chemici selecteerden en doorgelicht dit diagnostische hulpmiddel, dat een beoordeling van twee attributen van een gezonde huid biedt; de sterkte van de huidbarrière en de hydratatie van de opperhuid. De tool wordt geleverd met een Kiehl ‘ s-ontworpen klantgerichte app om de ervaring voor klanten te personaliseren. We zijn blij om dit binnenkort met iedereen te delen.
V: vertel meer over Kiehl ‘ s reis terwijl het merk zijn 11e verjaardag viert in het land.
A: zelfs op wereldschaal is Kiehl ‘ s een merk dat diep geworteld is in de geschiedenis. Elk individu dat in het werk heeft gezet, elk idee, elke vooruitgang heeft geleid tot het merk is waar het is en wat het is vandaag. De afgelopen 11 jaar voor Kiehl ‘ s India is een onvergetelijke en ongelooflijke reis geweest. We begonnen met de eerste winkel in Delhi, en zijn nu trotse ouders van meer dan 14 winkels in het hele land. Daarnaast is de Kiehl ‘ s India website exponentieel gegroeid en helpt ons klanten te bereiken op nieuwere en efficiëntere manieren. India is de thuisbasis van een ongelooflijke hoeveelheid diversiteit, en dat geldt ook voor huidtypes en huidproblemen. In de loop van onze tijd hier, we hebben voortdurend gericht op deze zorgen te herkennen en het genereren van effectieve oplossingen om tegemoet te komen aan hen. Onze klanten zijn ons leidend licht en dankzij hen beweegt de Kiehl ‘ s India familie alleen maar verder en omhoog. Wij hebben ook het geluk gehad om samen met een aantal gerenommeerde organisaties een bijdrage te leveren aan de gemeenschap. Terugkijkend op de afgelopen 11 jaar van Kiehl ‘ s India, is er een gevoel van pure dankbaarheid voor onze reis. We hopen het beste te blijven bieden dat huidverzorging te bieden heeft en verder te gaan op dit stijgende traject.
V: Wat doet Kiehl ‘ s India om de winkelervaring tijdens het feestseizoen te verbeteren?
A: het feestseizoen kan vaak druk zijn. Wij zijn van mening dat in de drukte van het dagelijks leven en de festiviteiten, je huid geen compromissen hoeft te sluiten. Kiehl ‘ s India heeft samengesteld speciale gift sets uitgerust met alle van de essentials. Of het nu is om cadeau te doen aan je dierbaren of om jezelf te verwennen, deze cadeausets zijn perfect om mee te nemen en te gaan. Onze focus van dit feestseizoen ligt op #MakeDiwaliBrighterWithKiehl ‘ s. zoals de woorden suggereren, zijn onze brightening en radiance inducing producten de sterren van de show.
V: plannen voor het komende feestseizoen?
A: Kiehl ‘ s lanceert dit feestelijke seizoen graag twee limited edition productcollecties om zijn traditie van het leveren van hoogwaardige formules en een langdurige toewijding aan service te weerspiegelen: een klassieke Herdenkingscollectie van iconische must-have formules, evenals een historische erfgoedcollectie, die drie speciale formules bevat die voor het eerst zijn geïnspireerd op de archieven. Na de overname van de apotheek in 1921 richtte de Heer Irving Morse de eerste Kiehl-productlijn op. Mr Morse bezat ook meer dan 120 essence oliën die, tot het begin van de jaren 2000, alleen werden aanbevolen voor gebruik als persoonlijke parfums. Deze limited-edition essence oliën zijn geà nspireerd op waarzeggerige tincturen uit de Roaring Twenties en we zijn blij om deze opnieuw uit te vinden en te introduceren aan onze klanten dit vakantieseizoen.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *