De 28ste internationale tentoonstelling van parfums en cosmetica InterCHARM is onlangs beëindigd. Van 8-11 December opende Crocus Expo haar deuren voor iedereen: duizenden schoonheidsprofessionals deelden hun kennis en ervaring.

Marktleiders, fabrikanten, distributeurs en de beste specialisten van de schoonheidsindustrie introduceerden de gasten aan de nieuwigheden en geavanceerde technologieën van de cosmetische industrie, de huidige trends en trends op het gebied van schoonheid, evenals gehouden auteursworkshops.

Vier dagen lang werd er een uitgebreid programma gehouden: een conferentie over esthetische cosmetologie, een forum over parfum en cosmetische marketing, een congres over cosmetologie en esthetische geneeskunde, een praktische conferentie over permanente make-up en microblading, en nog veel meer.

De grootste parfum-en cosmeticatentoonstelling InterCHARM wordt sinds 1994 gehouden en is een Effectief business platform voor professionals die nieuwe perspectieven in de schoonheidsindustrie willen ontdekken. Een grote hoeveelheid informatie, nieuwe contacten, trends en trends – hier kunt u alles krijgen om nieuwe hoogten te veroveren.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *