Injection cosmetology is een complex van procedures die het gezicht en lichaam helpen zo lang mogelijk jong en mooi te blijven. Injectietechnieken stellen u in staat om leeftijdsgerelateerde huidveranderingen snel en effectief te bestrijden, de huid van binnenuit diep te hydrateren, onvolkomenheden van de huid te elimineren en nog veel meer.

Injection cosmetology, die in de afgelopen jaren een grote ontwikkeling heeft ondergaan, is een uitstekend alternatief voor plastische chirurgie geworden. Om merkbare resultaten te bereiken, is cosmetologie verstoken van de belangrijkste nadelen van de operatie – pijnlijke sensaties, anesthesie en een lange revalidatieperiode.

De groeiende vraag naar injectieprocedures is onlangs in verband gebracht met de opkomst van een nieuwe generatie geneesmiddelen. Deze geneesmiddelen worden gekenmerkt door een lange periode van actie en een minimaal risico op bijwerkingen. Het voordeel van injectietechnieken is dat ze vele malen herhaald kunnen worden en het resultaat altijd gecorrigeerd kan worden. Om een ideaal resultaat te bereiken, kunnen injectietechnieken worden gecombineerd met andere procedures, bijvoorbeeld met hardware cosmetologie.

Injection cosmetology is niet alleen effectief tegen rimpels. Het wordt ook gebruikt om andere gezichtshuiddefecten te elimineren, zoals wallen en donkere kringen onder de ogen, littekens en de effecten van acne. Met behulp van injecties kunt u snel en pijnloos rimpels in het gezicht rond de ogen, op het voorhoofd en de neusbrug elimineren, nasolabiale plooien gladstrijken, wenkbrauwen opheffen, de vorm van de lippen veranderen en ze voller en sensueel maken, de contour van het ovaal van het gezicht verbeteren.

De injectiemethode van gezichtscontouren is vandaag bijzonder populair geworden. De essentie van de methode bestaat uit het vullen van rimpels en het corrigeren van de volumes en contouren van het gezicht met behulp van speciale vulstoffen op basis van hyaluronzuur, dat volledig biocompatibel is met ons lichaam, wat de risico ‘ s op complicaties minimaliseert. Met injecties kunt u de vorm van de neus, kin, jukbeen corrigeren, het ovaal van het gezicht duidelijker en jonger maken.

Het effect van de correctie is onmiddellijk zichtbaar en houdt lange tijd aan — gemiddeld 10 tot 18 maanden. Meestal worden preparaten op basis van hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet gebruikt voor contouren. Omdat het een deel van de huid is, zorgt hyaluronzuur voor toon en is het verantwoordelijk voor weefselregeneratie. Vulstoffen op basis van hyaluronzuur behouden het volume lang goed, veroorzaken geen allergieën, zijn goed gemodelleerd en zorgen voor een natuurlijk resultaat.

Plasmolifting is een serie injecties met uw eigen bloedplasma. Voor deze procedure doneert de patiënt bloed, waarna de plaatjesmassa ervan wordt geïsoleerd. Het gebruik van eigen bloedplaatjes geeft de huid een blijvend regenererend, ontstekingsremmend en gladmakend effect.

De techniek van de huid biorevitalisatie heeft ook opgedaan grote populariteit. Met deze methode kunt u snel fijne rimpels, pigmentatie en droogheid van de huid verwijderen, deze vullen met vocht en de componenten die nodig zijn om de jeugd te verlengen. De procedure is de introductie van hyaluronzuur onder de huid, die de huid verzadigt en rimpels glad maakt.

Mesotherapie is een andere innovatieve methode van cosmetologie, die een reeks injecties biedt met de introductie van vitaminen, enzymen, biostimulantia, antioxidant essences, plantenextracten. Het voordeel van mesotherapie, evenals andere injectietechnieken, is dat ze huidproblemen van binnenuit oplossen, waardoor niet het gevolg, maar de oorzaak van het probleem wordt beïnvloed.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *