Waarschijnlijk kan de jas worden toegeschreven aan onsterfelijke ontwerpen die perfect zijn voor elke gelegenheid. En wie zegt dat Frans saai is? We zijn het sterk oneens en hebben haast om u te vertellen over de meest populaire opties voor deze manicure voor het komende jaar.

Nail art + Frans

Als de dresscode u toelaat, kunt u zich een gedurfd experiment veroorloven met het versieren van een Franse jas. Het hangt allemaal af van je verbeelding en de verbeelding van je nagelmeester. “Roofzuchtige” afdrukken zien er zeer indrukwekkend, evenals abstracte schilderkunst. Als je van schattige manicure houdt, probeer dan tekeningen in de vorm van fruit of stripfiguren. Dergelijke heldere slagen moeten de manicure echter niet overbelasten – gebruik kunst alleen op een paar nagels.

Geometrie + Frans

Frans is perfect “vriendelijk” met de geometrie op de nagels. Wat leuk is, is dat zo ‘ n ontwerp kan worden gebruikt, zelfs als je niet blij bent met een rel van kleuren in je manicure en in het algemeen in het beeld in je kantoor. Opnieuw geven we de verbeelding de vrije loop en laten we onszelf geometrische vormen op de nagels. U kunt niet aarzelen en uw meester vragen om elke nagel te versieren. Trouwens, deze manicure is perfect voor elk nieuwjaarsimago.

In winkelwagen

Als je nog geen kunstexperimenten met nagels wilt, kun je een klassieke Franse jas maken, maar tegelijkertijd een beetje kattenkwaad toevoegen. Vooral populair zijn de varianten van de Franse jas met kantpatronen op de punten van de nagels. Zwart kant ziet er het meest spectaculair uit, terwijl de basiskleur van de nagel nog steeds lichtroze of beige is. Voor een feestelijke manicure kunt u de hoofdkleur van de nagel in een melkachtige tint en dezelfde zwarte kant op de punten van de nagels gebruiken om maximaal contrast met de nagelplaat te creëren.

Veelkleurige jas

Een paar jaar geleden was de gekleurde jas op het hoogtepunt van populariteit, en nu keert de trend terug in het nieuwe jaar. Nail masters zal u graag alle Kleuropties aanbieden. We raden aan om niet bang te zijn voor helderheid en zelfs neon tinten, vooral omdat alles wat nodig is om alleen het puntje van de nagel accent te maken, en daarom zal een heldere kleur er niet uitdagend uitzien. Maak de meest ongelooflijke mixen van kleuren, de Tijger — het symbool van het komende jaar – keurt.

Mat Frans jasje

Matte manicure is al lange tijd erg populair, maar de houding ten opzichte van de matte jas is vrij dubbelzinnig en zeer ten onrechte. Een delicate mat Franse jas ziet er gewoon geweldig uit, maar het is belangrijk om te onthouden dat er geen onnodig ontwerp op de nagels moet zijn. Kies de meest natuurlijke kleuren, bijvoorbeeld roze naakt en wit, maar heldere versies van de jas zijn beter gedaan in een klassieke, glanzende look.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *